neljapäev, 11. september 2008

Laisk nagu porikärbes!

Kuna Ranka, vana ahv, hakkas ähvardama, et kustutab mu blogi oma blogide listist ära, siis tundub, et peab ikka kirjutama midagi.
Kirjutanud ei ole selle pärast, et tavaliselt on sel hetkel, kui midagi kirjutada, jube tilt peale tulnud ja pole olnud midagi isu kirjutada. Tegelt on suht hästi läinud, juuli ja august mõlemad plussis ja kui viitsin, panen lühikokkuvõtte ka.
Lisaks tegin triobetis 2 pühapäeva 175K$ garanteeritud. Mõlemad korrad Jani ja Rankaga väike diil oli ka. Esimene kord oli super kaardijooks, aga lõpuks ikka ikaldusin. Kaks korda emandad vedasid alt ja lõpetasin turna seksika 69 kohaga ja sain miski 350$ ka. A kui arvestada, et tegin rebuy ja add-oni ka, siis kasum suht minimaalne. Eesmärk oli siiski ju finaallaud.
Teine kord turna ikaldus täiega. Esmalt JJ-ga kaotasin kohe algul pool rebuy-ga ostetud chipidest (alguses käes 2000 ja rebuyga ostsin 2000 juurde). Lisaks tuli enne breaki, ja seega ka add-oni võimalust, mingi jama ja kui arvuti restarditud sain, oli juba add-oni aeg läbi. Sick. Igatahes ikaldusin ära.
Korra proovisin augusti lõpus NL600 ka, a seal sain suht kiirelt -200$ ja kiirelt panin laua kinni.
Positiivne üllatus on see, et pokernewsi HU turnal jõudsin poolfinaali, kus küll kaotasin 1:2 raunooo-le, aga kokkuvõttes jäin 64 osaleja seas 3-4 kohta jagama, mille eest pokernews väikese nänni mulle peaks saatma:). Võistluse täpsemad tulemused asuvad siin.
Sellest sain innustust ja tegin pokernordicas paarkümmend 5,25$ HU turbo turnat. Esimene päev oli seis päris normaalne, 15-st 10 võitu. Teine päev käisin seal tiltamas ja sain 12-st 4 võitu ja eile tegin ka paar kiiret mängu ja sain 5-st 3 võitu, kusjuures üks kaotus tuli sellest, et elion pani välisühenduse maha ja kui ma uuesti connectitud sain, nägin et vastane on mind blindidest tühjaks söönud ja käimas oli viimane käsi AQ vs 36, kus floppi standardselt 3 ja ma out:D.
A ja lisaks tegin eile veel HU NL100, kus lendasin 2 korda KK otsa. Tulemuseks -250$ ja edasi full ringi NL100 ja 1 laud NL200. NL200-s läks suht normilt, sain isegi +100$, a selle eest NL100-s ikaldusin ikka väga julmalt. Drawiti mõnuga ära ja ise tsipa tiltasin ka. Päeva lõpuks -506$.
Täna sai rankaga coaching session tehtud ja seal ka ikaldusime:). Päev siis ca -100$. Väga ilus kuu algus.

Kommentaare ei ole: